Termeni & condiții

Ne rezervam drepturile de a modifica termenii si conditiile fara o notificare in acest sens, in functie de politica companiei si de piata actuala. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile, va rugam sa parasiti indata acest website.

Magazinul nostru online cuprinde o serie de informatii legale, cum ar fi POLITICA COOKIES SAU POLITICA DE CONFIDENTIALITATE, paginile pe care va rugam sa le cititi iar in cazul in care nu sunteti de acord cu ele, va rugam sa parasiti acest magazin online.

Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare, in realitate putand fi diferente de nuanta sau alte elemente. Avem un stoc foarte mare de produse pe care le comercializam, de multe ori fara sa avem timp sa mai actualizam produsul in cazul in care un stoc nou este receptionat in depozit. Exista posibilitatea ca un produs sa nu mai fie in stocul nostru din depozit insa el sa fie prezent online. Facem in permanenta eforturi pentru a actualiza magazinul nostru online www.bluma.ro, insa uneori nu putem mentine acuratetea 100%. In cazul in care ati primit un produs si nu sunteti multumit de calitatea sa, il puteti returna sau puteti sa nu il acceptati.

Lucram constant pentru imbunatatirea serviciilor oferite si pentru a aduce noi oferte.

In cazul in care aveti o problema cu comanda plasata online sau telefonic, ne puteti contacta pentru a verifica situatia.

Incercam sa solutionam toate problemele pe cale amiabila, departamentul nostru fiind disponibil si receptiv la problemele dumneavoastra. In cazul in care nu putem rezolva problema pe cale amiabila, aveti dreptul sa va adresati organelor competente in vederea solutionarii prejudiciului creat.